Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem

Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem
Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem Dijon może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 8 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z BBC Good Food wymaga grochu, soku z cytryny, awokado i pack baby jersey Royal potato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Miętowa letnia sałatka ryżowa, Salmon Tomato Dijon Musztarda Sałatka-Bez Majonezu, oraz Brokułowa Sałatka letnia z sosem musztardowym Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki dressingu z odrobiną soli i pieprzu oraz 2 łyżki wody, aż dobrze się wymieszają. Połowę lub grubo pokroić ziemniaki, jeśli duże i gotować przez 7-8 minut w patelni osolonej wody z parowcem pełnym fasoli na wierzchu, aż oba będą miękkie. Schłodzić je osobno pod zimnym kranem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ułóż ziemniaki w misce, a następnie fasolę i groszek. Tuż przed podaniem, obrać, kamień i posiekać awokado i wrzucić sok z cytryny, aby zapobiec ich przebarwienia. Stos na wierzchu sałatki i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przykryj miskę folią spożywczą do transportu. Wrzucić tuż przed doprowadzeniem do stołu wymieszać i płaszcz wszystko w sosie mayo. Jeśli masz długą podróż lub chcesz, aby to dzień do przodu, przygotować i dodać awokado i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn