Letnia sałatka Farro może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 248 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, cebula, farro, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnia Sałatka Farro, Letnia Sałatka Farro (Emmer) , oraz Letnia sałatka z groszku, arbuza i Farro.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj żółtą cebulę, marchew i seler, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż ledwo zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółta
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać farro i wymieszać, aby pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
Cienki-
4
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż farro jest ledwo miękkie, o 10 protokół; doprawić solą. Przykryć i dusić, aż farro jest al DENTE, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Odcedzić farro i wyrzucić cebulę, marchew i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
W dużej misce, ubić Pozostałe 1/3 szklanki oliwy z oliwek z octem i doprawić solą i pieprzem. Złożyć farro, czerwoną cebulę, ogórek, pomidory i bazylia, doprawić solą i pieprzem i podawać.