Letnia Rolada z homara i awokado z Coulis Mango

Letnia Rolada z homara i awokado z Coulis Mango
Letnia Rolada z homara i awokado z Coulis Mango może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz serca palmowe, ocean greens, mirin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gotowane ogony homara i smażona Ostryga z mango i przecierem z awokado, Rolada z kraba, awokado i Mango, oraz Rolada galaretki malinowej z morelowym Coulis.

Instrukcje

1
Przygotować sos przez puree mango, mirin, sok z limonki, i oliwy z oliwek, aż gładkie w blenderze. Doprawić do smaku solą i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Namoczyć sajgonki w misce z ciepłą wodą, aż po prostu giętkie, około 30 sekund. Delikatnie wstrząsnąć nadmiar wody i umieścić na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić część plasterków homara, awokado, mizuna, mięta, warzywa morskie, serce palmy, i grzyby w pasie na dolnej krawędzi sajgonki. Złóż raz w kierunku środka, a następnie złóż na boki i kontynuuj toczenie do cylindra. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
MizunaMizuna
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Aby służyć, pokroić każdą rolkę po przekątnej i podawać po dwie osoby w towarzystwie sosu mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn