Letnia kukurydza Sauté z tonami ziół
Letnia kukurydza Sauté z tonami ziół może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 413 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka koperku, szalotki, grubej soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Letnia kukurydza Sauté z tonami ziół, Kukurydza i letnie warzywa Sauté, oraz Świeża Letnia Kukurydza Sauté.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę i nasiona kminku. Sauté aż szalotka jest złoty brąz, o 4 protokół.
Dodaj ziarna kukurydzy, 1 łyżeczka grubej soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Sauté aż kukurydza jest miękka, o 5 protokół.
Usuń z ognia i wymieszajwszystkie zioła. Doprawić do smaku solą.
Przenieść kukurydzę do miski i podawać.