Letnia jagnięcina z sałatką z marchewki i kopru włoskiego

Letnia jagnięcina z sałatką z marchwi i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 617 kalorii, 31g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filetu z karku jagnięcego, marchew, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 273 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ogórkowa Sałatka Letnia Z Koprem Włoskim, Hamburgery jagnięce z sałatką z kopru włoskiego, oraz Sałatka Z Marchwi Francuskiej Z Koprem Włoskim.
Instrukcje
Jagnięcinę natrzeć odrobiną oleju i połową soku z limonki, następnie doprawić solą i pieprzem. Grilluj lub gotuj na gorącej patelni przez 10-15 minut, okazjonalnie obracając.
Zdjąć z ognia, przykryć folią i odstawić do spoczynku.
W międzyczasie w dużej misce ubijamy pozostały sok z limonki i nasiona kopru włoskiego z odrobiną soli, pieprzu i odrobiną oliwy z oliwek.
Dodać marchewkę i czerwoną cebulę, a następnie dobrze wymieszać.
Rozgrzej pieczywo pitta na patelni z grilla lub patelni, a następnie zrób szczelinę w każdym, aby utworzyć kieszeń. Pokroić jagnięcinę i studzić w pittach z sałatką z marchwi i liśćmi sałaty.