Przepis Summer Succotash z boczkiem i grzankami jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 342 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz liście rukoli, jądra z kłosów kukurydzy, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zapiekane w boczku przegrzebki Tournedos z letnim Sukkotem, Zupa Succotash z grzankami z czarnego pieprzu, oraz Sukkotasz Letni.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.