Letni Ragout warzywny z egzotycznym sosem Curry

Letni Ragout warzywny z egzotycznym sosem Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj letniego Ragout warzywnego z egzotycznym sosem Curry. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 4,04 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sok z marchwi, bakłażany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Letni ragout warzywny, Przepiórki ze słodkimi płatkami owsianymi i letnim Ragoutem warzywnym, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę olejuduży rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Addonion, marchew, trawa cytrynowa, i imbir; sautéuntil lekko zmiękczona, ale nie brązowy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3
Dodaj jabłko i curry w proszku; smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 8minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju, następnie mąkę i wymieszaj 1 do 2 minut. Stopniowo wlać sok z marchwi; doprowadzić do wrzenia, whiskingconstantly. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie;gotować na wolnym ogniu, aż sos jest lekkozgotany i zredukowany do hojnych 2 1/2 filiżanki, o 20 protokół. Odcedzić sos przez zestaw finestrainer nad misą, naciskając na ciała stałe, aby wyciągnąć jak najwięcej płynu, jak to możliwe; odrzuty soli w sitku. Doprawić do smaku słonym i świeżo zmielonym pieprzem. Zrób z wyprzedzeniem: sos Curry można przygotować 1 dzień wcześniej. Coolslightly. Cover; chill. Przewiń przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzej piekarnik do 400 & def;F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kostki bakłażana w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać 3 łyżki oleju i wrzucić do herbu; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Rozłóż kostki bakłażana w parzystejwarstwy na dużej blasze do pieczenia. Tosssquash i pozostałe 2 łyżki oleju wsamej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
Rozłóż squash w równomiernej warstwie na innej większejobciążona blacha do pieczenia. Pieczeń do squashand bakłażan są lekkie złote i miękkie, obracając od czasu do czasu, o 25 minutesfor squash i 40 minutes for bakłażan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Wyjąć blachy do pieczenia z warzywami z piekarnika i odstawić. Napełnij dużą bowlz wodą i lodem. Gotować fasolę w dużympot wrzącej osolonej wody, aż będzie chrupiąca, 2 do 4 minut, w zależności od wielkości ziaren. Używając szczypiec, przenieś fasolę do lodowatej wody bowlof do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Drenaż. Utrzymuj gotowanie wody w tym samym garnku; dodaj kukurydzę. Gotować do momentu, aż poczuje się miękko, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Draincorn. Lekko schłodzić.
10
Odetnij ziarna z kolb kukurydzy; Odrzuć kolby. Zrób z wyprzedzeniem: warzywa mogą być wykonane 4 godziny wcześniej.
11
Połącz wszytkiewegetables na dużej krawędzi blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Odstawić w temperaturze pokojowej.
13
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Wymieszać garbanzobeans do warzyw; piec do ogrzaniaprzez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Połącz gorące warzywa i gorący currysauce w dużej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z rukolą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Wlać jasnoczerwony, jak
2
Franz Gojer 2007" Glögglhof " St. Magdalener
3
Rondell (Włochy, 28 Dolarów).

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pratsch Organic Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certyfikowany Ekologiczny Gruner Veltliner. To wino jest ziołowe, świeże i pikantne z nutami białego pieprzu, jabłka i cytrusów na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn