Letni przegrzebek i krewetki Coctel

Letni przegrzebek i krewetki Coctel
Letni przegrzebek i krewetki Coctel może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz przegrzebki morskie jumbo, ketchup, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Letni przegrzebek i krewetki Coctel, KOKTAJL KREWETKOWY (COCTEL DE CAMARONES), oraz Coctel De Camarones (kolumbijski koktajl Ceviche z krewetkami).

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj przegrzebki i kłus delikatnie, aż będą gotowane tylko do rzadkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Dobrze odcedzić i schłodzić przez około 30 minut lub do nocy.
4
Wymieszać razem cebulę, małż-sok pomidorowy, ketchup, sok z limonki, kolendra, serrano i ostry sos w dużej misce, aż dobrze włączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ćwierć schłodzone przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Dodaj ćwiartki przegrzebki i krewetki do mieszanki sos cebulowy i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Podziel na 4 (6-uncja) szklanki.
8
Podawać z solą lub chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn