Letni Ogród Bez Skorupy Quiche

Quiche bez skorupy w ogrodzie letnim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 211 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 245 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, jajka, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Letni Ogród Bez Skorupy Quiche, Ogród Warzyw Crustless Quiche, oraz Quiche Bez Skorupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 9-calowe naczynie z ciasta z 1 łyżeczką oliwy z oliwek.
Podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż czosnek będzie pachnący, 2 do 3 protokół.
Dodać jarmuż, sól, i pieprz; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół. Wymieszać pomidora i marchewki do mieszaniny jarmużu; gotować przez 5 Więcej minut.
Jajka i mleko ubić razem w misce. Ser cheddar wymieszać, mieszaninę jarmużu i natkę pietruszki do mieszaniny jaj; wlać do przygotowanego naczynia ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż quiche zostanie ustawione na środku i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 50 minut. Schłodzić w naczyniu na ciasto przez 2 do 3 minut przed krojeniem.