Letni makaron z bazylią, pomidorami i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, czosnek, śmietana sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Letni makaron z pomidorami i groszkiem, Koniec lata makaron z pomidorami, bazylią i fetą, oraz Makaron z pieczonymi letnimi warzywami i bazylią.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać pomidory, czosnek, bazylia, mięta, sól i pieprz czarny, płatki papryki, oliwa z oliwek, i sherry śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cream Sherry
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju