Letni makaron wegetariański
Letni makaron wegetariański może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz strzał z sosem tabasco, bób, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Letni Makaron Wegetariański, Letnia Wegetariańska Sałatka Makaronowa, oraz Letni Makaron Wegetariański Primavera.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją, dodając świeży bób przez ostatnie 3 minuty (zamrożony przez ostatnie 2 minuty).
Podczas gotowania makaronu rozgrzej olej na dużej patelni, wrzuć cebulę i gotuj na średnim ogniu przez 1-2 minuty. Wmieszać czosnek i cukinię, wrzucić na średnim ogniu przez 2-3 minuty, następnie wymieszać pomidory i wstrząsnąć Tabasco. Mieszaj przez 2-3 minuty, aby trochę zmiękczyć pomidory (nie za dużo, bo będą papkowate).
Odcedzić makaron i fasolę.
Do makaronu wrzucić warzywa i bazylię, doprawić solą i pieprzem.
Podawać na gorąco (lub na zimno jako sałatkę z dressingiem niskotłuszczowym).