Letni Krem Jeżyn

Letni Krem Jeżyn
Letni krem jeżyn może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Letni Krem Jeżyn, Budyń Letni Blackberry, oraz Letni Szewc Jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż 1/2 szklanki jeżyn w każdym z dwunastu 4-uncji zapiekanych potraw. Ułóż zapiekane naczynia na 2 blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W misce ubić mleko ze śmietaną, jajkami, brązowym cukrem, mąką, wanilią, sokiem z cytryny i skórką pomarańczową na gładką masę. Chochla 1/4 szklanki kremu do każdego naczynia; piec przez około 15 minut, aż centra są ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
ChochlaChochla
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przełożyć kremy do stojaków z drutu i odstawić na 30 minut.
5
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn