Letni Krem Jeżyn
Letni krem jeżyn może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ekstrakt z wanilii, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Letni Krem Jeżyn, Budyń Letni Blackberry, oraz Letni Szewc Jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1/2 szklanki jeżyn w każdym z dwunastu 4-uncji zapiekanych potraw. Ułóż zapiekane naczynia na 2 blachach do pieczenia.
W misce ubić mleko ze śmietaną, jajkami, brązowym cukrem, mąką, wanilią, sokiem z cytryny i skórką pomarańczową na gładką masę. Chochla 1/4 szklanki kremu do każdego naczynia; piec przez około 15 minut, aż centra są ustawione.
Przełożyć kremy do stojaków z drutu i odstawić na 30 minut.