Letni Krem Jeżyn
Letni krem jeżyn wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jeżyny, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Letni Krem Jeżyn, Letni Krem Jeżyn, oraz Budyń Letni Blackberry.
Instrukcje
Rozłóż 1/2 szklanki jeżyn w każdym z dwunastu 4-uncji zapiekanych potraw. Ułóż zapiekane naczynia na 2 blachach do pieczenia.
W misce ubić mleko ze śmietaną, jajkami, brązowym cukrem, mąką, wanilią, sokiem z cytryny i skórką pomarańczową na gładką masę. Chochla 1/4 szklanki kremu do każdego naczynia; piec przez około 15 minut, aż centra są ustawione.
Przełożyć kremy do stojaków z drutu i odstawić na 30 minut.