Letni Jagnięcy Kabobs
Letnie Kaboby jagnięce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, masło, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Libańska Jagnięcina Kefta (Jagnięce Kaboby), Letni Stek Kabobs, oraz Kaboby Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jagnięcinę w dużej misce.
W osobnej misce wymieszaj musztardę, ocet, oliwę z oliwek, sól, pieprz, rozmaryn, szałwię i czosnek.
Wlać jagnięcinę i wymieszać do okrycia mięsa. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej grill zewnętrzny do bezpośredniego ogrzewania.
Dodaj marynowaną jagnięcinę, owoce i warzywa do szaszłyków ze stali nierdzewnej lub bambusa. Zaparkuj trochę soku z kawałków ananasa i wiśni.
W małej misce wymieszaj stopione masło i rozpryski soku z ananasów i wiśni, aby stworzyć SOS fastrygujący.
Ułożyć szaszłyki na rozgrzanym grillu i gotować około 12 minut, obracając i smarując sosem maślanym.