Letni Budyń Jagodowy

Letni Budyń Jagodowy
Letni budyń jagodowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 560 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, lody waniliowe, sól morską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Letni Budyń Jagodowy, Letni Budyń Jagodowy, oraz Letni Budyń Jagodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Gaza; ciężka puszka lub waga
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Grubo posiekać truskawki i umieścić je i inne jagody w patelni sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Dodać cukier i sól i gotować na dużym ogniu, aż jagody są podgrzewane i po prostu dając tam soki. Około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
W blenderze przecedzić syrop cukrowy z 2 litrami malin na gładką masę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wyłożyć 2-kwartową formę budyniową lub głęboką miskę z gazą. Zanurz obie strony niektórych kromek chleba w puree malinowym i ułóż wokół boków i dna formy. Pozostałe plastry namoczyć w puree jagodowym i zalać gotowanymi jagodami. Powtórz i zakończ warstwą chleba na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Używając talerza, który mieści się tylko w górnej części formy, umieść go na wierzchu budyniu.
8
Umieść formę na patelni i zważyć talerz. Pudding przechowywać w lodówce na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Aby służyć, un-formować budyń na półmisek, usunąć gazę i podawać z gałką lub dwie lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
10
Posypać odrobiną soli na wierzchu lodów do tego ręcznie ubijane wpływ domowych lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn