Letni budyń jagodowo-śliwkowy

Letni budyń jagodowo-śliwkowy
Letni budyń jagodowo-śliwkowy to wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, jagody, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Letni budyń jagodowo-śliwkowy, Śliwkowo-jagodowe letnie puddingi, oraz Letni Budyń Jagodowy.

Instrukcje

1
W rondlu, na średnim ogniu, przynieś śliwki, jeżyny, jagody, połowę malin, cukier i 1/4 szklanki wody na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż Borówki zaczną pękać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać skórkę z cytryny, sok i pozostałe maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3
Przełożyć do miski i ostudzić przez 15 minut. Linia 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z 2 arkusze folii, pozwalając co najmniej 6 cali powiesić na każdej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Dno bułek umieścić w naczyniu, pokroić na bok. Łyżka połowę mieszanki owoców na bułki. Na wierzchu pozostałe bułki, pokrojone bokiem do góry i pozostałą mieszaninę owoców. Przykryj zwisającą folią, talerzem i dwoma 15-uncjowymi puszkami. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 1 1/2 godziny. Łyżka budyniu do misek i top z bitą śmietaną (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn