Lepkie Żebra Balsamiczne

Lepkie Żebra Balsamiczne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj lepkich żeberek balsamicznych. Jedna porcja zawiera 945 kalorii, 88g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.49 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dziecko z powrotem żeberka wieprzowe, brązowy cukier, rozmaryn, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ward Winning Ribers (Sticky Ribers), Lepkie żebra Mo, oraz Naprawdę lepkie żebra.

Instrukcje

1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1 łyżeczką soli. Wymieszać z rozmarynem, brązowym cukrem, octem, cayenne, 1 łyżką soli i 1 łyżeczką pieprzu. Rub równomiernie na żebrach i przenieść do patelni do pieczenia. Marynować, schłodzone, 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RozmarynRozmaryn
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Mięso MieloneMięso Mielone
żeberkażeberka
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Rozgrzej piekarnik do 218° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wlać 1/2 szklanki wody do każdej patelni i szczelnie przykryć Patelnie folią. Pieczone żeberka, przełączanie pozycji patelni w połowie, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Wyjmij patelnie z piekarnika i przenieś żeberka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Dodaj 1 szklankę gorącej wody do każdej patelni i zeskrobać brązowe kawałki. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz, a następnie przenieść płyn do 10-calowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Dodać ocet i brązowy cukier i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
3
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Pędzel niektóre glazury po obu stronach stojaków żeber. Grill, obracając się od czasu do czasu, aż żebra będą gorące i pojawią się ślady grilla, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Szczotkuj żebra z większą ilością glazury i podawaj pozostałą glazurę z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
żeberkażeberka
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel '07 orChâteau de Chamirey
Składniki, których będziesz potrzebować
ZinfandelZinfandel
3
Mercurey Rouge '07
1
* Jeśli można uzyskać tylko większe żeberka (4 stojaki), trzeba będzie więcej glazury; użyj 12 dużych ząbków czosnku, 3 łyżki drobno posiekanego rozmarynu, 3 łyżki pakowane ciemnobrązowy cukier, 3 łyżki octu balsamicznego, 1 1/2 łyżeczki cayenne, 1 1/2 łyżki soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu.* Żeberka można prażyć, a glazurę można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno (przykryć raz ostygnie). Doprowadzić do temperatury pokojowej, około 30 minut, przed oszkleniem i grillowaniem.* Żeberka mogą być pieczone 3 do 4 cali od ciepła (zamiast grillowane) około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
RozmarynRozmaryn
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PieprzPieprz
GlazuraGlazura
żeberkażeberka
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn