Lepkie Żeberka Wieprzowe
Lepkie żeberka wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 66g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.65 za porcję. Jeśli masz przyprawy w proszku, pieprz, wino ryżowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lepkie Żeberka Wieprzowe, Lepkie Pieczone Żeberka Wieprzowe, oraz Słodkie Lepkie Żeberka Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żeberka pokroić na 3-żebrowe porcje.
W misce wymieszać miód, sos ostrygowy, wino ryżowe, czosnek, 5-przyprawowy proszek, pokruszony czerwony pieprz i sól.
Umieść żeberka w wolnej kuchence i przykryj sosem, obracając żeberka do płaszcza. Stań żebra na boku, aby je dopasować, jeśli to konieczne. Przykryć i gotować na niskim, aż mięso będzie miękkie i spadnie z kości, 4 do 5 godzin, obracając żebra raz lub dwa razy, aby umożliwić im brązowy.
Przenieś żebra na deskę do krojenia i przykryj folią, aby się ogrzać.
Płyn do gotowania wlać przez sito o drobnych oczkach do małego garnka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Żeberka polać sosem i podawać natychmiast.