Sticky grillowane żeberka wołowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $23.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 261g białka, 457g tłuszczu, oraz w sumie 5387 kalorii. Mieszanka ketchupu, brązowego cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Lepkie Żeberka, Sticky BlackBerry Grillowane Żeberka Wieprzowe, oraz Freddy ' s sticky Saucy grillowane żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozgrzać oliwę do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać seler, marchew i cebula i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj anchos i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
4
Dodaj bulion, ketchup, ocet, melasę, cukier i suchą musztardę i gotuj na wolnym ogniu, aż sos barbecue zmniejszy się do około 3 filiżanek, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Musztarda W Proszku
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Przenieść mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka. Powrót sos do rondla i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i zmniejsza się do 23/4 szklanki, o 5 minut dłużej. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Przeciąć między kośćmi, aby oddzielić stojak na poszczególne żebra. Grillować żebra na umiarkowanym ogniu, obracając się, aż chrupiące i skwierczące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Szczotkuj obficie sosem barbecue i grillem, obracając, aż do głębokiego szkliwienia, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Podawać żeberka, przechodząc dodatkowy sos z boku.