Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z sodą oczyszczoną. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Mieszanina spieni się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Pozostawić mieszaninę na 20 minut.
5
Podczas gdy mieszanina stoi, do miski przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, imbir i sól. W dużej misce z mikserem ubić razem masło i cukier, aż będzie lekkie i puszyste. Beat w jaja 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodatku.
6
Dodaj mieszankę mąki w 3 partiach, ubijając po każdym dodaniu, aż do połączenia.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj mieszankę daty i drewnianą łyżką mieszaj ciasto, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8
Wlać ciasto na patelnię i ustawić patelnię w większej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Dodaj tyle gorącej wody do większej patelni, aby dotrzeć do połowy boków mniejszej patelni i piec w środku piekarnika, aż tester wyjdzie czysty, 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Zdjąć mniejszą patelnię z łaźni wodnej i wystudzić budyń do ogrzania na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
11
Zrobić sos, gdy budyń chłodzi
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1
Ciepły budyń pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych