Lepki Karmelowy Popcorn

Lepki Karmelowy Popcorn
Lepki karmelowy Popcorn to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 237 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, pianki, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Miękki i lepki karmelowy Popcorn, Shreddies Ooey Lepkie Smakołyki Popcorn, oraz Champagne Caramel Popcorn & Bacon Truffle Parmezan Popcorn.

Instrukcje

1
W rondlu połącz brązowy cukier, wodę, syrop kukurydziany, masło i śmietanę z kamienia nazębnego (ten kawałek kwasu zapobiega krystalizacji cukru.) Doprowadzić na wolnym ogniu na średnim ogniu, mieszając często drewnianą łyżką do rozpuszczenia cukru. Gdy syrop cukrowy osiągnie wrzenia, zatrzymać mieszanie i obracać patelnię wokół na gorąco, aby nie palić. Gdy syrop osiągnie etap karmelu, bąbelki na wierzchu staną się mniejsze, grubsze i bliżej siebie. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut, aż karmel pokryje tylną część łyżki. (Jeśli tak pochylony, trzymać termometr cukierki w garnku i gotować, aż syrop osiągnie miękki-crack etapie, około 270 stopni F. gdy upuścisz trochę tego syropu do zimnej wody, zestali się na nici, które po usunięciu, są twarde, ale giętkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Eliksir GrEliksir Gr
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Karmel wyjąć z ognia i wymieszać z pianką. Złóż pianki do gorącego karmelu, aby wszystkie stopiły się w lepkim sosie karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3
Karmel będzie lepiej się pokrywał, jeśli popcorn jest gorący, więc zrób to podczas gotowania cukru lub pop go najpierw, a następnie utrzymaj go w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Włóż popcorn do dużej miski i wlej karmelową mieszaninę prawoślazu na popcorn. Delikatnie złożyć drewnianą łyżką, aby pokryć każde jądro. Chwyć garści popcornu i ściśnij go razem, tworząc kulki popcornu; zrób je o wielkości piłki tenisowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połóż kulki popcornu na blaszce wyłożonej woskowanym papierem, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn