Lemoniadowy placek budyniowy w cieście biszkoptowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj lemoniady Pudding Pie w skorupie biszkoptowej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Herbatniki Malinowo-Lemoniadowe, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Summer Celebration Lemonade Biscotti.
Instrukcje
Biszkopt Pulse w robocie kuchennym 10 razy lub aż kruchy.
Dodaj masło przez zsyp żywności; Puls 5 razy lub tylko do okruchy są wilgotne. Odstawić 2 łyżeczki mieszanki okruchów. Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów do 9-calowej płytki ciasta.
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć. Schłodzić na stojaku z drutu.
W średnim rondlu wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól; dodać mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką.
Zdjąć z ognia. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny do jajka; dodaj mieszaninę do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować na małym ogniu 3 protokół.
Wyjąć z ognia; wymieszać z koncentratem lemoniady i masłem.
Umieść patelnię w dużej misce z lodowatą wodą. Schłodzić budyń do temperatury pokojowej (około 5 minut), często mieszając trzepaczką.
Do przygotowanej skórki wlać budyń. Naciśnij folię foliową nad wypełnieniem. Schłodzić 8 godzin lub do całkowitego ostygnięcia.
Przed podaniem rozłóż ubitą polewę na nadzieniu.
Posypać okruchy reserved polewą i udekorować malinami.