Lemoniada Wiśniowo-Jagodowa

Lemoniada Wiśniowo-Jagodowa
Lemoniada wiśniowo-Jagodowa to bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.14 za porcję. Mieszanka wiśni maraschino bez łodyg, sok z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie super. Spróbuj Herbata Jagodowo-Lemoniadowa, Lemoniada Jagodowa, oraz Red Berry Hibiskus Lemoniada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces pierwszych 5 składników w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszankę owoców przez sitko z siatki drucianej do dzbana, odrzucając ciała stałe. Wymieszać w 2 szklankach wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn