Lemoniada Malinowa
Malinowa Lemoniada to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka malin w syropie, sok z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Sprawdza się jako niedrogi napój. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lemoniada Malinowa, Lemoniada Malinowa, oraz Ciasto Malinowo-Lemoniadowe.
Instrukcje
Wymieszać cukier i 1/2 szklanki wody w rondlu 1-quart. Gotować na średnim ogniu, mieszając raz, aż cukier się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Wymieszać schłodzony syrop cukrowy, sok z cytryny i 3 1/2 szklanki wody w dzbanku 2-quart nonmetal.
Maliny umieścić w sitku na małej misce do odsączenia (nie naciskać jagody przez sitko). Zarezerwuj jagody do robienia kostek lodu. Wymieszać płyn malinowy do mieszaniny cytryny; przechowywać w lodówce.
Łyżka malin równomiernie na 12 odcinków tacy z kostkami lodu. Podziel 3/4 szklanki wody równomiernie między części z malinami. Zamrozić około 2 godzin lub do twardości.
Podawać lemoniadę na kostkach lodu.