Lemoniada Brzoskwiniowa
Lemoniada brzoskwiniowa może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lód, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 42 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemoniada Malinowo-Brzoskwiniowa, Lemoniada Brzoskwiniowo-Malinowa, oraz Świeża Lemoniada Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Umieścić mieszaninę brzoskwini w blenderze; odstawić na 20 minut.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywce blendera. Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Mieszankę brzoskwini wcisnąć przez sito nad miską, rezerwując ciecz; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Umieść 1/2 szklanki lodu w każdej z 8 szklanek.
Do każdej szklanki wlać około 2/3 szklanki lemoniady; każdą szklankę udekorować 1 klinem brzoskwini.