Lemoniada Arbuzowa Z Bazylią
Lemoniada arbuzowa z bazylią jest bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, sok z cytryny, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lemoniada Arbuzowa Z Rozmarynem, Arbuz Bazylia Lemoniada, oraz
Instrukcje
Połączyć 1 szklankę wody i cukru w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bazylią; schłodzić 1 godzinę. Przecedzić mieszaninę cukru przez sito nad miską i wyrzucić bazylię.
Umieścić arbuza w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać puree z arbuza przez drobne sito do dużej miski, zastrzegając płyn; wyrzucić ciała stałe.
Połącz płyn arbuzowy, mieszaninę cukru i sok w dzbanku; schłodzić.