Lemon Verbena Ice Cream

Lemon Verbena Ice Cream
Lemon Verbenan Ice Cream to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pół na pół, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, Lemon Verbenan Ice Cream, oraz Lody truskawkowo-cytrynowe Werbenan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mleko, pół na pół, werbenę cytrynową i cukier w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać mieszaninę mleka do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z ognia; odstawić 2 minuty. Przecedzić przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Żółtka umieścić w dużej misce, wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodaj połowę gorącej mieszaniny mleka do żółtek, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać mieszaninę żółtka i pozostałą mieszaninę mleka do patelni. Gotować krem na średnim ogniu 5 minut lub aż termometr rejestruje 160, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MlekoMleko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
7
Wlać krem do zamrażarki w elektrycznej zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 13 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn