Lemon Verbena Ice Cream
Lemon Verbenan Ice Cream to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pół na pół, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, Lemon Verbenan Ice Cream, oraz Lody truskawkowo-cytrynowe Werbenan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko, pół na pół, werbenę cytrynową i cukier w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Podgrzać mieszaninę mleka do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Wyjąć z ognia; odstawić 2 minuty. Przecedzić przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Żółtka umieścić w dużej misce, wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodaj połowę gorącej mieszaniny mleka do żółtek, stale mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę żółtka i pozostałą mieszaninę mleka do patelni. Gotować krem na średnim ogniu 5 minut lub aż termometr rejestruje 160, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
Wlać krem do zamrażarki w elektrycznej zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.