Lemon Upside Down Pie (przepis bezglutenowy*) jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wanilii, koncentratu lemoniady, mieszanki mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowe drzewa kruche (przepis bezglutenowy*), Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa dla podobnych receptur.