Lemon Tea Slush
Lemon Tea Slush to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę, koncentrat lemoniady, wodę gazowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lemon Anyzed Slush, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia.
Zalać wodą torebki herbaty; niech strome 10 minut.
Usuń torebki z herbatą; chłodna herbata.
Podgrzać pozostałe 4 szklanki wody do wrzenia. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia.
W 3-litrowym plastikowym pojemniku wymieszaj herbatę, wodę cukrową, koncentrat lemoniady i wódkę. Przykryć i zamrozić co najmniej 24 godziny.
Aby służyć, umieścić 2/3 szklanki błota w każdej szklance i wypełnić 1/3 szklanki wody gazowanej; wymieszać.
Dekoruj plasterkami cytryny.