Lemon Swordfish Brochettes
Lemon Swordfish Brochettes wymaga mniej więcej 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.98 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, steki z miecznika, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koncentrat lemoniady, można śledzić to danie główne z Truskawkowa Lemoniada Ciasto Z Zamrażarką jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Lemon Swordfish Brochettes, Grillowana jagnięcina z cytryną i koperkiem, oraz Pietruszka Cytrynowa Miecznik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z miecznika i pokroić w 1-calową kostkę; odstawić.
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie przez 30 minut
W małej misce wymieszać koncentrat lemoniady, czosnek, ocet, sok z małży, pieprz cytrynowy i pietruszka; odstawić. Na nasączonych szaszłykach na przemian ryby i pomidory. Zabezpieczyć oba końce klinem cytryny.
Umieść szaszłyki w dużej zamykanej torbie.
Zalać marynatą. Marynować w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Wyjmij szaszłyki z lodówki na 30 minut przed gotowaniem, aby doprowadzić do temperatury pokojowej.
Lekki grill i rozgrzać do średniej wysokości.
Szczotka i ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Wyjąć szaszłyki z marynaty i umieścić na rozgrzanym, naoliwionym grillu. Wyrzucić marynatę.
Grillować od 3 do 4 minut na stronę (łącznie około 12 do 16 minut).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.