Lemon Supreme Pie
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 381 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, barwniki spożywcze, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lemon Supreme Pie, Sernik Cytrynowy Supreme, oraz Lemon Supreme Pound Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 3/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w średnim rondlu.
Dodać wodę i ubijać, aż będzie gładka.
Umieść na średnim ogniu i gotuj, ubijając prawie stale, aż mieszanina zacznie się gotować.
Dodać pozostałą 1/2 szklanki cukru granulowanego i zmniejszyć ogień. Gotować i ubijać przez 2 minuty lub aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, skórce z cytryny i soku z cytryny.
Ostudzić na godzinę.Przygotowanie nadzienia
Ubić razem 11 uncji serek śmietankowy, cukier puder i sok z cytryny. Złóż na pół ubitej polewy.
Rozłóż na dnie pieczonej skorupy ciasta.
Rozprowadzić mieszankę cytrynową na mieszance z serem śmietankowym. Włóż pozostałą bitą polewę do torby z zamrażarką, rozetnij narożnik i ułóż dollops na obwodzie talerza ciasta.