Lemon Schaum Torte

Lemon Schaum Torte
Lemon Schaum Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 229 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka masła, Skórka z cytryny, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lemon Schaum Torte, Truskawkowy Tort Schaum, oraz Bezy z truskawkami i bitą śmietaną (Schaum Torte) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 135°. Arkusz cookie linii z gotowania pergaminu papieru lub ciężkiego brązowego papieru. W średniej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na dużej prędkości,aż się spieni. Ubić w 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz; kontynuować ubijanie, aż sztywne szczyty tworzą i mieszanka jest błyszcząca. Nie podbierać. Na arkuszu ciastek kształt bezy na 9-calowy okrągły z tyłu łyżki, budując bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 1 godzinę 30 minut. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezę w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 1 godzinę. Zakończ chłodzenie w temperaturze pokojowej, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać 3/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszać w wodzie. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Stopniowo mieszaj co najmniej połowę gorącej mieszaniny do żółtek jaj; ponownie mieszaj do gorącej mieszaniny w rondlu. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wymieszać z masłem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny. Naciśnij folię foliową na powierzchnię, aby nie wyschła. Schłodzić do temperatury pokojowej. Łyżka do skorupki bezowej. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
W schłodzonej średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż nadzienie. Przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W17 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn