Lemon-Mascarpone Icebox Tarts
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 779 kalorii, 14g białka, oraz 49g tłuszczu. Jeśli masz żółtka jaj, gałązki tymianku, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto francuskie deserowe tarty z cytryną Mascarpone i świeżymi jagodami, Espresso i Mascarpone ciasto lodowe, oraz Ciasto imbirowo - mascarpone Icebox.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki; mocno nacisnąć mieszaninę okruchów na dnie i na górze 6 (3 3/4 cala) okrągłych patelni z wyjmowanymi dnami (około 6 łyżek. na patelnię).
Umieścić Patelnie tart na blasze do pieczenia, i piec 10 do 12 minut lub aż lekko rumiane. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu całkowicie (około 30 minut).
Ubić razem osłodzone mleko skondensowane i kolejne 3 składniki, aż się dobrze wymieszają; ubić ser mascarpone tylko do wymieszania. Mieszamy łyżką do przygotowanych tart.
Piec w 350 przez 12 do 15 minut lub aż prawie zestaw. (Centra nie będą twarde, ale będą ustawione w miarę chłodzenia.) Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 4 godziny. Jagody i owoce układaj dekoracyjnie na tartach tuż przed podaniem.
Uwaga: testowaliśmy z ciasteczkami Pepperidge Farm Chessmen.