Lemon Mascarpone Gelato

Lemon Mascarpone Gelato
Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 107 g tłuszczu, oraz w sumie 1318 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lody cytrynowe, Lody Cytrynowe, oraz Meyer Lemon Gelato dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, powoli ubijać wszystkie składniki, aż dobrze połączone. Jeśli ser i mleko nie są już schłodzone, schłodzić mieszaninę w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść mieszaninę do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
3
Podawać natychmiast jako miękki podawać lub schłodzić w zamrażarce przez 4 godziny, aby uzyskać mocniejszą konsystencję.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn