Lemon-Lime Slush jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka lemoniady, ozdoby: cytryna, soda cytrynowo-limonkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Luscious Lime Slush, Błoto Jagodowe Limonkowe, oraz Slush Malinowo-Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połowę lemoniady, limonki i lodu przetworzyć w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemoniada
Mandarynki I Posiekane Pistacje Opcjonalnie
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę do 4-litrowego plastikowego pojemnika. Powtórz procedurę z drugą połówką. Zamrozić do twardości.
3
Wyjąć z zamrażarki na 30 minut przed podaniem; rozbić na kawałki.
4
Dodaj napój bezalkoholowy; mieszaj, aż będzie sypki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
Uwaga: w testach użyliśmy 7-Up do sody cytrynowo-limonkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick