Lemon Icebox Pie Filling
Nadzienie Lemon Icebox Pie jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 37%. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Lemon Icebox Pie, oraz Lemon Icebox Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 3/4 szklanki mleka i 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej w 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu, ubijając, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Ubić w słodzonym skondensowanym mleku i jajkach do wymieszania; ubić w soku z cytryny i, w razie potrzeby, barwnikiem spożywczym. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. (
Mieszanina zacznie zagęszczać się po pierwszym dodaniu soku z cytryny, a następnie ponownie się rozrzedzi podczas pierwszych kilku minut gotowania. Szybko zgęstnieje, gdy dojdzie do wrzenia.)
Gotować 1 minutę, stale ubijając lub aż mieszanina zgęstnieje.
Wyjąć mieszaninę z ognia i ubić w maśle i skórce cytryny, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie do dużej miski i umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodem. Mieszać regularnie do ostygnięcia (około 10 minut).
Lime Icebox Pie nadzienie: Zastąp 1/2 szklanki świeżego soku z limonki sokiem z cytryny, 1 kropla zielonego barwnika spożywczego i 1 kropla żółtego barwnika spożywczego dla 3 kropli żółtego barwnika spożywczego (Opcjonalnie) i 1 łyżka startej skórki limonki dla skórki cytrynowej.
Nadzienie na ciasto pomarańczowe Icebox: Zastąp 1/2 szklanki rozmrożonego koncentratu mrożonego soku pomarańczowego na świeży sok z cytryny, 2 krople czerwonego barwnika spożywczego i 4 krople żółtego barwnika spożywczego na 3 krople żółtego barwnika spożywczego (Opcjonalnie) i 1 łyżkę świeżej startej skórki pomarańczowej na skórkę cytrynową.