Lemon Dome
Need a dairy free side dish? Lemon Dome może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mieszankę ciast, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Le Dome, Tort kopułowy wypełniony kremem czekoladowo-orzechowym, oraz Apple Dome z Bravo Farm Special Reserve Cheddar.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325 F. tłuszcz i mąka 2-quart żaroodporne metalowe miski do mieszania. W innej średniej misce połącz mieszankę tortową, jajka, olej i skórkę cytrynową wraz z ilością wody wymaganą przez wskazówki opakowania. Beat aż dobrze połączone.
Wlać ciasto do przygotowanej miski.
Wstawić do piekarnika i piec, aż nóż włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, około 50 minut.
Pozostaw do ostygnięcia 20 minut przed odłożeniem na stojak.
Umyć i wysuszyć miskę, w której upiekłeś ciasto. Ułóż go folią i umieść ciasto z powrotem w misce(podeprzyj dno, aby kopuła nie pękła). Używając szaszłyka, obficie przebić ciasto, szturchając do miski.
Wlać koncentrat lemoniady na wierzch.
Pozostaw płyn do namoczenia na 15 minut, a następnie rozłóż ciasto do góry nogami na talerz. Tuż przed podaniem lekko posmarować cukrem cukierniczym.