Lemon Curd-Filled Angel Food Cake
Lemon Curd-Filled Angel Food Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 184 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, ekstrakt z pomarańczy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Lemon Curd-Filled Angel Food Cupcakes, oraz Tort z grillowanym aniołem z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce przesiać cukier, mąkę i sól.
Połącz sok z cytryny, ekstrakt z wanilii, rum i ekstrakt z pomarańczy.
Ubij białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie przenieś mieszaninę białek jaj do dużej miski.
Stopniowo złożyć mieszaninę cukru z dużą łopatką, 1/3 szklanki na raz, składając tylko do wymieszania po każdym dodaniu. Złożyć w mieszaninie soku z cytryny.
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy Anioł żywności patelni ze stopami.
Piec w 375 przez 34 do 38 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Odwróć ciasto i ostudzić na patelni 1 godzinę.
Wyjmij ciasto z patelni do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia (około 30 minut).
Pokrój ciasto poziomo na 3 równe rundy.
Rozłóż nadzienie z twarogu cytrynowego między warstwami, pozostawiając granicę 1/2 cala. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić lukier z serkiem.
Dekorować, w razie potrzeby.