Lemon Cornmeal Shortbread
Cytrynowy placek kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Mieszanka cukru, wanilii, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Włoski Cytrynowy Placek Kukurydziany, Mąka Kukurydziana Cytrusowa, oraz Domowy Prezent # 3: Mąka Kukurydziana Z Limonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, beat masło, cukier, Skórka z cytryny i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół. Stopniowo dodawać mąkę i mąkę kukurydzianą, ubijając aż do wymieszania. Podziel ciasto na pół. Na woskowanym papierze lub plastikowej folii uformuj połowę ciasta na 6-calowy kwadrat. Powtórzyć z pozostałą połową ciasta. Zawiń ciasto w folię; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do firmy.
Rozgrzać piekarnik do 163°. na lekko posypanej mąką powierzchni, każdy kwadrat ciasta pokroić w 6 rzędów po 3 rzędy. Na nieprzezroczystych arkuszach ciasteczek umieść prostokąty w odległości około 1 cala. Kutas z widelcem.
Piec 17 do 19 minut lub aż zestaw i brzegi zaczynają brązowieć. Schłodzić 5 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących.