Lemon Chess Pie
Lemon Chess Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, sok z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Angus Barn Chocolate Chess Pie, Lemon Chess Pie, oraz Lemon Chess Pie.
Instrukcje
Pędzel piecrust z ubitego białka jaja.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu (około 30 minut).
Ubij 4 białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty.
W dużej misce wymieszać 4 żółtka, cukier i roztopione masło. Wymieszać z sokiem z cytryny. Złożyć na białkach.
Wlać mieszaninę do schłodzonego piecrust i umieścić ciasto na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 30 minut lub do momentu ustawienia, po 20 minutach ekranując krawędzie folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Wyjąć z piekarnika do stojaka na druty i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.