Lemon Blueberry Drop Scones

Lemon Blueberry Drop Scones
Przepis Lemon Blueberry Drop Scones może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 145 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Lemon Drop koktajl z Ole Smoky Lemon Drop bimber, Bułeczki Cytrynowo-Jagodowe, oraz Bułeczki Cytrynowo-Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pierwsze sześć składników. W innej misce, połączyć jogurt, jajko i masło. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MasłoMasło
JogurtJogurt
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Drop przez heaping tablespoonfuls 2 w. osobno na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 400° przez 15-18 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połączyć składniki glazury; skropić na ciepłe bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn