Lemon Blacken Grouper

Lemon Blacken Grouper
Lemon Blacken Grouper jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz grouper, sok z cytryny, sól & pieprz , i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Lemon Blacken Grouper, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Grouper z sosem śmietanowo-cytrynowym.

Instrukcje

1
W dużej patelni roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek sól i pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
3
Niech to gotować na średnim ogniu przez 1 minutę, a następnie dodać grouper lub cokolwiek ryby chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
RybyRyby
4
Niech ryba gotować do około 3/4 sposób, a następnie umieścić trochę masła na wierzchu ryby i dodać czernienie przyprawy. Po zakończeniu ryby połóż na talerzu i przesuń na bok i utrzymuj go w cieple.Wymieszać sok z cytryny do patelni. Jeśli potrzebujesz trochę więcej masła i czosnku, włóż trochę do patelni. Następnie dodaj zieloną cebulę i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Niech gotować, aż zielona cebula i grzyby namoczyć sok z cytryny lub aż gotowe.Posmakuj grzyba, a jeśli to sprawia, że robisz kwaśną twarz, to wiesz, że to koniec. Jeśli nie, dodaj trochę więcej soku z cytryny.Łyżka nad rybą i cieszyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GrzybyGrzyby
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn