Lemon Berry Napoleon Loaf

Lemon Berry Napoleon Loaf
Lemon Berry Napoleon Bochenek wymaga z grubsza 4 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 511 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sorbetu cytrynowego, cukier, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Lemon Berry Napoleon, Fresh Berry Napoleon, oraz Berry Napoleon z Grand Marnier Sabayon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
4
Przetnij arkusz ciasta na pół wzdłuż na 2 prostokąty (4 1/2 x 9 cali).
5
Na przygotowaną blachę ułożyć prostokąty ciasta. Przykryć innym kawałkiem papieru pergaminowego i top z innej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec przez 20 minut lub aż ciasto będzie złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij ciasta do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Line a patelnia do chleba 9x5 cali z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Na dnie patelni rozłóż sorbet cytrynowy. Przyciąć krawędzie 1 prostokąt ciasta, aby dopasować patelnię bochenka i delikatnie nacisnąć na sorbet cytrynowy. Powtórz warstwy z malinowym sorbetem i pozostałym prostokątem ciasta. Przykryć patelnię bochenka i zamrozić na 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SorbetSorbet
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
10
Umieść maliny i cukier w blenderze lub robocie kuchennym. Jeśli używasz świeżych jagód, pozostaw mieszaninę na 20 minut. Przykryć i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka. Mieszankę malin przecisnąć przez sito do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Odwróć patelnię bochenka na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
12
Bochenek pokroić na 8 plastrów.
13
Skropić plastry sosem malinowym i w razie potrzeby polać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn