Lemon Berry Napoleon Loaf

Lemon Berry Napoleon Loaf
Lemon Berry Napoleon Bochenek wymaga z grubsza 4 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 511 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sorbetu cytrynowego, cukier, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Lemon Berry Napoleon, Fresh Berry Napoleon, oraz Berry Napoleon z Grand Marnier Sabayon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
4
Przetnij arkusz ciasta na pół wzdłuż na 2 prostokąty (4 1/2 x 9 cali).
5
Na przygotowaną blachę ułożyć prostokąty ciasta. Przykryć innym kawałkiem papieru pergaminowego i top z innej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec przez 20 minut lub aż ciasto będzie złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij ciasta do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Line a patelnia do chleba 9x5 cali z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Na dnie patelni rozłóż sorbet cytrynowy. Przyciąć krawędzie 1 prostokąt ciasta, aby dopasować patelnię bochenka i delikatnie nacisnąć na sorbet cytrynowy. Powtórz warstwy z malinowym sorbetem i pozostałym prostokątem ciasta. Przykryć patelnię bochenka i zamrozić na 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SorbetSorbet
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
10
Umieść maliny i cukier w blenderze lub robocie kuchennym. Jeśli używasz świeżych jagód, pozostaw mieszaninę na 20 minut. Przykryć i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka. Mieszankę malin przecisnąć przez sito do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Odwróć patelnię bochenka na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
12
Bochenek pokroić na 8 plastrów.
13
Skropić plastry sosem malinowym i w razie potrzeby polać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn