Lemon Barbeque Meatloaf

Lemon Barbeque Meatloaf
Lemon Grill Klops może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonych goździków, mielone ziele angielskie, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Lemon Barbeque Meatloaf, Mini Klopsiki Z Grilla, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 9x13 cala naczynia do pieczenia lub naczynia o podobnej wielkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszać zmieloną wołowinę, sok z cytryny, wodę, jajko,chleb, cebulę i sól przyprawową do dobrze wymieszanej. Kształtować na 6 indywidualnych bochenków-lubię robić duże kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść je w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku podczas przygotowywania polewy. W małej misce, wymieszać razem ketchup, brązowy cukier, musztarda w proszku, ziele angielskie i goździki. Łyżka sosu na bochenki, następnie top każdy z plasterkiem cytryny. Powrót do piekarnika i piec przez dodatkowe 30 minut, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn