Lekki Makaron Pomidorowy
Lekki Pastan pomidorowy jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bazylia, sól i pieprz, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pastan i biała fasola w lekkim sosie pomidorowym, Lekkie Ziemniaki Zapiekane, oraz Lekki Makaron Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużej misce, połączyć pomidory, kolendra, bazylia, cukier i oregano; dobrze wymieszać, następnie dodać oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Połączyć sos z makaronem i wrzucić do herbu. Top z serem i podawać.