Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj lekkiego i kremowego makaronu z serem. Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz makaron Jumbo elbow, przetwórz amerykański ser, groszek z doliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowy, lekki makaron z serem, Wegański makaron z serem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając groszek przez ostatnie 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(albo Zwykłe)
2
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick, mleko ciepła, ser śmietankowy i amerykański ser na średnim ogniu, ostrożnie mieszając trzepaczką drucianą, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański Ser
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Do sosu serowego dodać ugotowany makaron i groszek; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Sos Serowy
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone