Lekki i chrupiący Sum
Lekki i chrupiący Sum może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 217 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka filetów sumowych, papryki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Light-N-Chrupiący Sum, Sum po ' Boy z jasnym sosem tatarskim, oraz Chrupiący Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z suma posypać równomiernie odpowiednią ilością soli i pieprzu. Wymieszać żółtą mąkę kukurydzianą i paprykę w płytkim naczyniu. Pogłębiać filety z sumów w mieszaninie mączki kukurydzianej; filety z każdej strony lekko zalać warzywnym sprayem do gotowania. Gotować na gorącej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż ryba zacznie płatkować i jest nieprzezroczysta w całym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris