Lekka i pienista Malinowa Faluda
Lekki i pienisty malinowy Faludan jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nasiona bazylii, kandyzowany imbir, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 19. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lekki i szybki malinowy Głupek, Lekki Koktajl Przedtreningowy Malinowy, oraz Lekkie ciasto z kremem malinowym KitchenAid dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maliny przecedzić w blenderze na gładką masę, następnie zmiksować z mlekiem i miodem, aż powstanie lekka piana. Podzielić na dwie szklanki, wymieszać z namoczonymi nasionami bazylii i udekorować Brzeg plasterkiem kandyzowanego imbiru.