Lekka i orzeźwiająca schłodzona zupa marchewkowa

Need a wegańskie danie główne? Lekka i orzeźwiająca schłodzona zupa z marchwi może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 255 kalorii, 39g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać młode marchewki [patrz, gluten i pszenica wolne warzywo bulion [domowej roboty, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Orzeźwiająca i lekka sałatka z marchwi sezamowej ogórkowej, Schłodzona Zupa Marchewkowa, oraz Schłodzona Zupa Marchewkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę obrać i pokroić w plasterki. Przyciąć i zeskrobać marchewkę i pokroić w grube plastry.Umieścić oba na patelni z bulionem, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 25-30 minut lub aż marchewka będzie miękka.Przecier w robocie kuchennym [lub blenderze], a następnie wróć do patelni lub miski.Nożyczkami pokroić nori w bardzo cienkie paski i mieszać do zupy, gdy jest jeszcze ciepła.Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie schłodzić.Przed podaniem ponownie wyreguluj przyprawę, ponieważ może potrzebować trochę więcej po schłodzeniu.